Danmark, vågn op det er d. 9 Maj.

, by Narcis George Matache

Danmark, vågn op det er d. 9 Maj.

Danmark vågn op, det er d. 9 Maj Glædelig Europa Dag og…. Tillykke med at være en del af Det største politiske projekt Menneskeheden nogensinde har set.

Danmark vågn op, det er d. 9 Maj Glædelig Europa Dag og…. Vær stolt af beslutningen for så tidligt som i 1973 At omfavne en bedre fremtid For dine borgere.

Danmark vågn op, det er d. 9 Maj Glædelig Europa Dag og…. Nyd at leve et af de bedste steder på Jorden Hvor maden er af højeste kvalitet, Vandet er det reneste Og luften den klareste.

Danmark vågn op, det er d. 9 Maj Glædelig Europa Dag og…. Fryd dig over den mænge goodhed Vores Europa spreder i en verden Der altid synes at være i brand

Danmark vågn op, det er d. 9 Maj Glædelig Europa Dag og…. Husk dem der har givet deres liv for fred. Husk dem der har dedikeret hele deres liv Til at gøres vores Europa til et fantastisk sted.

Danmark vågn op, det er d. 9 Maj Glædelig Europa Dag og…. Fortæl dine børn omkring vores Grundlæggende fædre og få dem Til at forstå det eftermæle som de arver.

Danmark vågn op, det er d. 9 Maj Glædelig Europa Dag og…. Omfavn din europæiske identitet og fremtid Hejs det sky blå flag med de tolv stjerner i Din have og føle freden til Beethovens noter.

Danmark vågn op, det er d. 9 Maj Glædelig Europa Dag og…. Fejrer alle de resultater 500 millioner mennesker, Der engang sloges med hinanden Har opnået gennem solidaritet og gode hjerter.

Danmark vågn op, det er d. 9 Maj Glædelig Europa Dag

Skrevet af Narcis George Matache, fhv. formand Europaeisk Ungdom Nordjylland, Osterbro 31A, Aalborg, narcis at euro.dk

Your comments

pre-moderation

Warning, your message will only be displayed after it has been checked and approved.

Who are you?

To show your avatar with your message, register it first on gravatar.com (free et painless) and don’t forget to indicate your Email addresse here.

Enter your comment here

This form accepts SPIP shortcuts {{bold}} {italic} -*list [text->url] <quote> <code> and HTML code <q> <del> <ins>. To create paragraphs, just leave empty lines.

Follow the comments: RSS 2.0 | Atom